Infant Mental Health

Infant Mental Health: voor een gezonde ouder-kindrelatie

200x200_infant+mental+health.jpg

Loopt je kind risico's in zijn of haar ontwikkeling? Dan zijn jij en je kind gebaat bij deskundige ondersteuning. Infant Mental Health bevordert een gezonde relatie tussen jou en je baby of peuter.

Wat is Infant Mental Health?

Bij i-psy Jeugd en Gezin werken we ook met de Infant Mental Health-visie. We richten ons daarbij op de relatie tussen jou/jullie jonge kind en jou/jullie als ouder(s). De snelle ontwikkeling van de baby tot peuter en kleuter brengt soms vragen en problemen met zich mee. Dan is het goed om deze te delen met een deskundige op dat gebied. We kijken dan samen naar de situatie waarin jij en je kind zich bevinden en zoeken gezamenlijk naar een oplossing.

Voor wie is Infant Mental Health?

We helpen je graag al tijdens de zwangerschap, maar uiteraard ook na de geboorte en tijdens de verdere ontwikkeling van je kind. Binnen onze praktijk hebben we in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd met het werken met jonge kinderen en hun ouders in deze kwetsbare levensfase. Veel gezinnen die bij ons komen zijn afkomstig uit andere culturen naast de Nederlandse. Indien nodig kunnen we ook een tolk inschakelen.