E-health modules

E-health modules

I-psy biedt op dit moment de volgende modules aan. Deze modules zijn vooralsnog alleen beschikbaar voor patiënten van onze vestiging in Zaandam.
  • Welkom bij i-psy!

Dit is een module voor nieuwe patiënten van i-psy. In de module wordt uitgelegd hoe wij werken en wat u van ons kunt verwachten. Ook bieden wij mogelijkheden om u alvast voor te bereiden op de gesprekken bij i-psy op locatie.

  • E-contact

In deze module kunnen een behandelaar en patiënt beveiligd contact houden met elkaar. Dit kan op verschillende manieren gebruikt worden. Bijvoorbeeld wanneer u (langdurig) naar het buitenland gaat, ver weg van onze vestiging woont of overdag werkt.

  • Mijn dagboek

Het dagboek is een zelfhulp module die u kunt gebruiken om uw dagen te evalueren. In uw eigen beveiligde online omgeving kunt u schrijven over hoe u uw dag heeft ervaren en of u gezond heeft geleefd door te letten op uw slaap, voeding en beweging.

  • Inloggegevens

Om gebruik te maken van het online platform van i-psy heeft u inloggegevens nodig. Indien u zich heeft aangemeld op de vestigingen van i-psy die met het online platform werken, kunt u uw interesse via het secretariaat melden.