"Belangrijk voor het werken bij i-psy is dat je vertrouwd bent met de culturele context die bij patiënten met een migratieachtergrond speelt."

Werken bij i-psy betekent werken met een bijzondere mix van culturen, zowel bij onze patiënten als bij onze medewerkers.

Via een nagenoeg landelijk dekkend netwerk van vestigingen levert i-psy poliklinischezorg aan mensen met een veelal niet-westerse achtergrond. Onze hulpverleners herkennen de problemen die voortkomen uit het leven in een ‘ander land'  en spreken vaak ook de taal van de patiënt.

Als medewerker combineer je professionaliteit, collegialiteit en culturele sensitiviteit met je nieuwsgierigheid. Gangbare behandelmethoden pas je slim toe in een niet-westerse context.

Waarom i-psy?

Wij willen de beste zorg aan onze patiënten geven. Onze zorg is toegankelijk, specialistisch, vernieuwend en herkenbaar. Dit begint bij onze medewerkers door het bieden van een professionele werkomgeving. Dat betekent gevarieerd werk, veel aandacht voor onderzoek, tijd voor scholing en persoonlijke ontwikkeling en voldoende doorgroeimogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. Hiernaast kun je rekenen op aantrekkelijke extra's zoals een pensioenregeling, en collectieve verzekeringen. Als onderdeel van de Parnassia Groep biedt i-psy tal van mogelijkheden je kennis en ervaring te verbreden.

Stageplaatsen

i-psy heeft regelmatig stageplaatsen voor WO studenten klinische (ontwikkelings-) psychologie en orthopedagogiek. Bij i-psy kunnen stagiaires in een aangenaam leerklimaat en onder deskundige begeleiding kennis maken met cultuursensitieve diagnostiek en behandeling.

Aanmelden voor een stage

Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich bij ons aanmelden via de website van het stagebureau van de Parnassia Groep. Voor vragen over een onderzoeksstage kun je contact opnemen met Viktória Kovács, email:  v.kovacs@i-psy.nl