Werken en leren

GGZ professional? Wij zijn op zoek naar jou!

200x200_werken+bij.jpg

Werken bij i-psy betekent kiezen voor diversiteit. Samen in een sterk en een multicultureel team, met respect voor elkaar, de beste patiëntenzorg leveren. Met elke dag uitdagingen en voldoende mogelijkheden om op persoonlijk en professioneel vlak te groeien.

Maak nader met ons kennis en bekijk het filmpje.

Wat we doen

We ondersteunen zowel kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen die specialistische geestelijke gezondheidszorg nodig hebben. Ook staan we klaar voor getraumatiseerde asielzoekers en vluchtelingen. Onze collega’s herkennen de problemen die voortkomen uit het leven in een ‘ander land'  en spreken vaak ook de taal van de patiënt. De sociale context en culturele achtergrond van onze patiënten staan tijdens onze behandeling altijd centraal.

Uitdagend werk

Dit maakt het werken bij i-psy interessant, soms lastig, maar vooral uitdagend. Ook omdat we soms van je verwachten van de gebaande paden af te stappen om te doen wat nodig is voor onze patiënten. Een hoge mate van vrijheid dus, die bijdraagt aan een snel herstel van onze patiënten. Fijn om te weten dat je dan collega’s hebt die altijd met je mee willen denken.

Bekijk de vlog van onze gz-psycholoog Ibrahim Akkaya waarin hij twee collega’s aan het woord laat over hun werk.

 

Heb je hier een goed gevoel bij? Dan maken we graag kennis met jou. We zijn op dit moment vooral op zoek naar regiebehandelaren.

Wat bieden we jou?

i-psy maakt onderdeel uit van Parnassia Groep. Hierdoor heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onderzoek, is er tijd en ruimte voor scholing en persoonlijke ontwikkeling, zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden en bieden we je een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Binnen i-psy werken we permanent aan verbetering en denken we steeds na hoe ons werk beter, makkelijker en innovatiever kan. We dagen je uit met ons mee te denken.

Een baan in de buurt

Met een nagenoeg landelijke dekking is er altijd een locatie bij jou in de buurt waar je kunt werken. Als het werk dat toelaat, zijn er mogelijkheden om thuis te werken.

Opleidingsplaatsen

Collega’s die zich willen blijven ontwikkelen, stimuleren wij graag. In samenwerking met onze Parnassia Groep academie bieden we BIG-opleidingsplaatsen voor GZ-psychologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten en psychiaters. Je volgt je opleiding binnen een multidisciplinair en multicultureel behandelteam. Hierbij wordt sterk het accent gelegd op het culturele referentiekader van familie en patiënten.

Ruimte voor onderzoek

Binnen je opleiding of functie kun je (wetenschappelijk) onderzoek doen dat aansluit bij jouw vaardigheden en interesses of bijdraagt aan topklinische zorg. Zo werken we momenteel aan meer dan 150 onderzoeken.

Stageplaatsen

i-psy heeft regelmatig stageplaatsen voor WO studenten klinische (ontwikkelings-) psychologie en orthopedagogiek. Bij i-psy kunnen stagiaires in een aangenaam leerklimaat en onder deskundige begeleiding kennis maken met cultuursensitieve diagnostiek en behandeling.

Wij zijn op zoek naar jou!

Spreekt ons verhaal jou aan, bekijk dan eens onze vacatures. Heb je nog vragen n.a.v. onze vacatures? Onder elke vacature staat een contactpersoon waar je terecht kan voor meer informatie. Je kunt ook contact opnemen met ons Wervingsbureau: wervingsbureau@parnassiagroep.nl of 088- 357 70 96. Zij denken graag met je mee.

Collega's

“Met mijn achtergrond neem ik ervaringsdeskundigheid mee die goed van pas komt tijdens de behandeling met mijn patiënten.”

“We werken in een zelfsturend team, zo hebben we veel invloed op hoe we bepaalde zaken aanpakken."

“Het is heel inspirerend om met collega’s te werken vanuit verschillende culturele achtergronden. We zijn een hecht team dat respect heeft voor elkaar.”

“Het is prettig dat er volop mogelijkheden zijn om je blijvend te ontwikkelen.”