Online behandeling angstklachten

Online behandeling angstklachten

200x200-online-behandeling-telefoon-video-bellen.png

Een online behandeling voor angstklachten kun je bij i-psy volledig online volgen. Dat betekent dat je niet hoeft te reizen naar één van onze vestigingen en dat je contact hebt op een tijdstip wat voor jou goed uitkomt. Contact met je behandelaar gaat via beeldbellen of chat.

Hoe werkt het?

Voor de online behandeling gebruiken we de app NiceDay. De app ondersteunt in het behalen van je doelen en faciliteert de communicatie tussen jou en de behandelaar. Met de app kan je gemakkelijker tussendoor contact zoeken met je behandelaar. Je behandelaar is niet altijd direct beschikbaar, maar zal reageren zodra dat mogelijk is.

Bij angstklachten wordt bijvoorbeeld gebruikgemaakt van exposure-oefeningen. Je wordt met deze oefeningen geconfronteerd met je angst. Dit zijn geen gemakkelijke oefeningen, maar wel heel effectief. Het voordeel van online behandeling is dat je deze oefeningen op jouw moment, in jouw situatie en jouw context kan doen. i-psy online kan je daar goed bij ondersteunen

Na aanmelding ontvang je een instructie over hoe je de app kan downloaden. Daarna kun je al snel aan de slag. Lees meer over online behandelen bij i-psy.