Hoe ziet een online behandeling eruit

Hoe ziet een online behandeling bij i-psy online eruit

200x200+jonge+man+voor+laptop.jpg

Bij i-psy online kun je een 100% online behandeling volgen. Een van de voordelen van een online behandeling is dat je niet naar een vestiging van ons hoeft te komen. Geen reistijd meer. Je kunt de behandeling overal volgen via je telefoon; waar je ook bent.

Bij online behandeling heb je contact met je behandelaar via beeldbellen en/of chat. Voor deze online behandelsessies maak je van tevoren een afspraak. Daarnaast krijg je huiswerk/opdrachten en werk je in je eigen tempo aan problemen of klachten. Dat doe je op een moment dat het jou goed uitkomt. Je behandelaar volgt de voortgang en geeft je feedback. Het mooie van online behandelen is ook dat je kunt terugkijken wat jij of je behandelaar heeft getypt.

Als je merkt dat het niet goed gaat of als je tussendoor een vraag hebt, dan kun je direct contact zoeken met je behandelaar.

App NiceDay

Voor de behandeling maak je gebruik van de app NiceDay. Met deze app kun je beeldbellen en chatten met je behandelaar en registreer je onder andere gevoelens en effecten op je gemoedstoestand. Ook kan de app bijhouden hoeveel stappen je hebt gezet.

Bekijk de video om te zien hoe het werkt.

 

Past een online behandeling bij mij?

Veel mensen twijfelen van tevoren of een online behandeling wel past bij hem of haar. Werkt het wel handig en is het niet makkelijker om elkaar echt te spreken? Lees meer over de keuze voor een online behandeling.

Aanmelden voor online behandeling

Op het aanmeldformulier kan je aangeven dat je voorkeur hebt voor een online behandeling. Wij beoordelen of voor jouw zorgvraag, dus de problemen die jij wilt aanpakken, een online behandeling wel de beste aanpak is.

Naast online behandelingen is het ook mogelijk om een behandeling te volgen op één van onze vestigingen in combinatie met een e-health module.

Componence Asset List

Online behandeling angstklachten Een volledige online behandeling voor je angstklachten. Bekijk hoe een behandeling bij i-psy eruit ziet. Lees verder
Online behandeling stemmingsklachten Een 100% online behandeling voor stemmingsklachten. Bekijk hoe de behandeling eruit ziet. Lees verder