Keuze online behandeling

Keuze voor online behandeling

Twijfel je over de keuze voor een behandeling op één van onze vestigingen of een online behandeling? In dit artikel staan de belangrijkste afwegingen op een rij.

Snel starten

De wachttijd voor online behandeling is meestal veel korter dan de wachttijd voor behandeling op locatie. Mocht je twijfelen, dan is het ook mogelijk om te starten met een online behandeling en over te stappen naar behandeling op locatie als het niet bevalt.

Niet meer wachten in een wachtkamer

Je hoeft niet in een wachtkamer te wachten, want je kan de behandeling volgen op de plek die jij prettig vindt.

Niet geschikt voor iedereen

Deze behandeling is alleen geschikt voor mensen die kunnen werken met computers en/of apps. Als je daar niet goed mee kan werken, dan is deze behandeling minder geschikt voor jou. Daarnaast is het belangrijk dat je de Nederlandse taal voldoende beheerst om de app te begrijpen.

Mocht je voorkeur hebben voor online behandeling, dan bekijken wij of het ook mogelijk is om met deze klachten een online behandeling te volgen.

Geen reistijd meer

Volg de behandeling waar jij wilt. Je hoeft niet meer te reizen naar een vestiging van ons. Dat scheelt tijd en reiskosten.

Goede internetverbinding is belangrijk

Om te kunnen beeldbellen heb je een goede internetverbinding nodig. Als je geen grote of onbeperkte internetbundel hebt, dan adviseren wij om gebruik te maken van een wifi-netwerk omdat beeldbellen veel data verbruikt.