Onze wachttijden op de website worden gepubliceerd volgens de regelingen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Over deze regelingen kunt u meer lezen op www.nza.nl

De wachttijden verschillen per vestiging en zijn niet afhankelijk van uw verzekering of verzekeraar. De wachttijden zijn hetzelfde voor alle behandelingen.

Uitleg wachttijden

Wij streven ernaar zo snel mogelijk uw eerste afspraak in te plannen. De wachttijd geeft aan hoe lang u moet wachten vanaf het moment dat uw aanmelding is geregeld bij ons, tot aan uw eerste afspraak bij ons. De wachttijd is een gemiddelde gebaseerd op hoe lang patiënten de afgelopen twee maanden hebben gewacht. De actuele stand van zaken kan afwijken. Aan de weergegeven wachttijd kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

De behandeling start bij het eerste gesprek met een van onze behandelaars. voor sommige specifieke behandelingen kan soms wel een wachttijd zijn. U kunt dan, als u dat wilt, al wel starten met een andere aanvullende behandeling. 

Wachtlijstbemiddeling

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. U bent niet verplicht behandeling te volgen in uw eigen woonplaats Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de zogenaamde 'treeknormen').

Gewijzigd op  15-05-2018

Locatie

Wachttijd

Almere 18
Almere kind, jeugd en gezin 6
Lelystad 18
Lelystad kind, jeugd en gezin 5
Zwolle 20
Enschede 22
Utrecht 24
Utrecht kind, jeugd en gezin 9
Amersfoort 24
Amsterdam (Overschiestraat) 13
Amsterdam (Overschiestraat) kind, jeugd en gezin 10
Amsterdam (George Westinghousestraat) 12
Haarlem 12
Zaandam 6
Zaandam kind, jeugd en gezin 4
Heerhugowaard 3
Tilburg 13
Tilburg kind, jeugd en gezin 11
Eindhoven 11
Nijmegen 11
Arnhem 14
Arnhem kind, jeugd en gezin  0
Rotterdam (Carnissesingel) 11
​Rotterdam (Mathenesselaan) 19​
Rotterdam kind, jeugd en gezin 13
Den Haag 15
Den Haag kind, jeugd en gezin 5
Leiden 12

 

 * Er is geen verschil in wachttijd voor verschillende behandelingen.

Wij adviseren u altijd de voor u geldende wachttijd op te vragen bij uw vestiging. De contactgegevens vindt u hier.