Digitale poli

Online hulp

200x200_online+hulp.jpg

Bij i-psy kunt u een online behandeling volgen. Een van de voordelen van een online behandeling is dat je niet naar een locatie van ons hoeft te komen. Geen reistijd meer. Je kunt de behandeling overal volgen via je smartphone; waar je ook bent. Bij steeds meer vestigingen van i-psy kunt u als onderdeel van uw behandeling ook online bij i-psy terecht. U heeft dan de mogelijkheid online contact te houden met uw behandelaar en extra oefeningen en opdrachten te doen.

Bij online behandeling hoef je geen afspraak te maken, maar werk je in je eigen tempo aan je probleem of klachten. Dat doe je op een moment dat het jou uitkomt! Je krijgt huiswerk/opdrachten en de behandelaar volgt de voortgang en geeft je feedback. Het mooie van online behandelen is ook dat je kunt terugkijken wat jij of je behandelaar heeft getypt.

Via beeldbellen en/of chatfunctie heb je contact met je behandelaar. Als je merkt dat het niet goed gaat, dan kun je direct contact zoeken met je behandelaar.

Voorkeurstaal

Behandeling kan eventueel plaatsvinden in de taal waar de voorkeur naar uit gaat, indien er een behandelaar met de voorkeurstaal beschikbaar is. Wel is het belangrijk dat je de Nederlandse taal voldoende beheerst op de app te begrijpen.

Aanmelden voor online behandeling?

Als je je aanmeldt bij i-psy voor een behandeling, kun je aangeven dat je voorkeur hebt voor een online behandeling. Wij beoordelen of voor jouw zorgvraag, dus de problemen die jij wilt aanpakken, een online behandeling wel de beste aanpak is.

Digitale poli

Een online behandeling voor depressie of angstklachten kun je bij i-psy volledig online volgen. Het contact met je behandelaar heb je via beeldbellen of via chat.