Paginakop locaties i-psy

i-psy Arnhem

Over ons

Als u psychische problemen ervaart kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in interculturele psychiatrie. Dit betekent onder meer dat onze behandelaren meestal uit dezelfde cultuur komen als u.

Een verwijzing naar i-psy kan alleen wanneer er sprake is van psychische problematiek die verband houdt met interculturele factoren. Anderstaligheid of de inzet van een tolk is geen indicatie voor verwijzing naar i-psy.


Voor kinderen en jongeren met een migratieachtergrond bieden we speciale behandelmogelijkheden via i-psy Jeugd en Gezin.

U heeft gesprekken bij ons op de vestiging waarna u weer naar huis gaat. Dat kan individueel met een behandelaar zijn, of in een groep.

Waarom een behandeling bij i-psy?

  • Wij houden rekening met uw cultuur.
  • Onze hulpverleners hebben verschillende culturele achtergronden.
  • Bij de behandeling betrekken we ook uw omgeving: uw familie of andere mensen die voor u belangrijk zijn. Uiteraard alleen met uw toestemming.
  • Wij begrijpen wat vrijwillig of gedwongen vertrek uit uw thuisland met u doet.
  • Wij hebben oog voor uw persoonlijke levenssituatie.

i-psy Arnhem

Adres

Klingelbeekseweg 19
6812 DE Arnhem
088 357 30 21
088 358 18 10 (jeugd)

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur
U vindt ons op de vijfde verdieping.

Vestigingen Youz voor aanbod i-psy Jeugd en Gezin

i-psy Jeugd en Gezin

De expertise van i-psy Jeugd en Gezin wordt sinds 2021 door Youz aangeboden. Voor de expertise van i-psy op het gebied van Jeugd en Gezin kun je terecht bij de vestigingen van Youz in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Enschede (18-60 jaar), Rotterdam, Utrecht en Zaandam.

Meer informatie