Nieuws

Nieuws van i-psy

26 februari 2021

200x200+jonge+man+voor+laptop.jpg

De zorg van de (dependance)vestiging i-psy Heerhugowaard wordt vanaf 28 februari 2021 ondergebracht bij onze vestigingen van i-psy en PsyQ in Zaandam, Beverwijk en Purmerend.

De locatie i-psy in Heerhugowaard is een dependance van de locatie i-psy en PsyQ in Zaandam, en is ooit ontstaan, vanwege de grote vraag van patiënten uit de omgeving van Heerhugowaard die zich bij de locatie in Zaandam, Beverwijk en Purmerend meldden. Door een combinatie van factoren is het niet meer mogelijk om deze dependance vestiging te behouden, waardoor wij hebben moeten besluiten de vestiging i-psy in Heerhugowaard te sluiten en de zorg van deze vestiging zoals voorheen onder te brengen bij onze vestigingen van i-psy en PsyQ in Zaandam, Beverwijk en Purmerend.  

Continuering interculturele zorg

De zorg van i-psy Heerhugowaard wordt gecontinueerd bij onze vestigingen van i-psy en PsyQ in Zaandam, Beverwijk en Purmerend. Voor de huidige patiënten streven we er naar om de behandeling voort te zetten op één van deze locaties of via een online behandeling. Wanneer dit niet haalbaar is, zal de behandelaar samen met de patiënt op zoek gaan naar een passend alternatief.

Benieuwd naar de locaties waar wij onze i-psy zorg nog steeds aanbieden?

Bekijk al onze locaties​​​​​​​