Nieuws

Nieuws van i-psy

29 april 2020

regulier-man-bank-boek.png

Vandaag is er een overheidscampagne gericht op mentale klachten tijdens de coronacrisis van start gegaan. Met de boodschap: 'Somber of gespannen door het coronavirus? Praat erover'. Veel mensen maken zich in deze periode extra zorgen, ervaren soms psychische klachten, maar durven niet om hulp te vragen. Ook bij i-psy merken wij dat, daarom ondersteunen wij deze boodschap.

Het is juist nu belangrijk om tijdig hulp te zoeken, om psychische problemen in deze lastige tijd te voorkomen of niet erger te laten worden. We hebben verschillende initiatieven die jou misschien kunnen helpen. Deze tips helpen om je mentaal fit te blijven. Wil je liever met een specialist praten over jouw situatie? Onze psychologen luisteren en adviseren graag. Als je klachten hebt, laat deze niet erger worden en vraag om een doorverwijzing bij je huisarts. De huisarts en de ggz zijn er in deze tijd ook voor jou. Onze zorg gaat gewoon door.

NRC besteedde vandaag ook aandacht aan het feit dat veel mensen nu niet om hulp vragen en sprak daarover met verschillende mensen uit de praktijk.