Paginakop locaties i-psy

i-psy Amsterdam Overschiestraat

Intakestop nederlandse engelse taal

Momenteel hebben wij geen capaciteit voor nieuwe aanmeldingen die de Nederlandse of Engelse taal niet machtig zijn en daarom kunnen we voor deze groep geen intakes plannen tot het eind van 2021.

Let op: dit geldt niet voor aanmeldingen voor
i-psy Jeugd en Gezin

Over ons

Als u psychische problemen ervaart kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in interculturele psychiatrie. Dit betekent onder meer dat onze behandelaren meestal uit dezelfde cultuur komen als u.


U heeft gesprekken bij ons op de vestiging waarna u weer naar huis gaat. Dat kan individueel met een behandelaar zijn, of in een groep. Bekijk ook onze filmpjes.

Waarom een behandeling bij i-psy?

  • Wij houden rekening met uw cultuur.
  • Onze hulpverleners hebben verschillende culturele achtergronden.
  • Bij de behandeling betrekken we ook uw omgeving: uw familie of andere mensen die voor u belangrijk zijn. Uiteraard alleen met uw toestemming.
  • Wij begrijpen wat vrijwillig of gedwongen vertrek uit uw thuisland met u doet.
  • Wij hebben oog voor uw persoonlijke levenssituatie.

Van i-psy jeugd en gezin naar Youz

i-psy Jeugd en Gezin

De expertise van i-psy Jeugd en Gezin wordt vanaf mei 2021 door Youz aangeboden. Voor de expertise van i-psy op het gebied van Jeugd en Gezin kun je terecht bij de vestigingen van Youz in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Enschede, Rijnmond, Utrecht en Zaandam. Meer informatie over de zorg van i-psy Jeugd en Gezin als onderdeel van Youz.

i-psy Amsterdam Overschiestraat

Adres

Overschiestraat 61
1062 XD Amsterdam
088 358 91 91
088 358 41 11

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur